Γάμος

8 tips για να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας

Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας είναι αυτή του γάμου σας. Αν θέλετε να την ζήσετε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή διαβάστε τον οδηγό επιβίωσης και ακολούθηστε τις συμβουλές.

Φορέστε άνετα παπούτσια

Είναι κρίμα να “καταστρέψετε” αυτή τη μαγική ημέρα φορώντας ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σας χτυπήσουν. Επιλέξτε τα νυφικά σας παπούτσια ώστε να είναι άνετα αλλά και κομψά. Μπορείτε αν θέλετε να φορέσετε τα γοβάκια σας την ώρα της τελετής και της φωτογράφησης και την ώρα του πάρτι να τα αλλάξετε μ’ ένα αναπαυτικό και όμορφο παπούτσι. Δεν θα θέλατε τα πόδια σας να σας πονάνε ώστε να μην αντέχετε!

Μην ενοχλήσεις τον DJ

Είναι εντάξει να πείτε στον Dj να μην παίξει τραγούδια που δεν ταιριάζουν την ώρα της δεξίωσης, αλλά μην παρεκτραπείτε και μπείτε μέσα στα πόδια του κάνοντας εσείς τη δουλειά του. Αφήστε τον Dj να κάνει την δουλειά του βάσει των δικών σας, πάντα, προτιμήσεων και εσείς διασκεδάστε με τους καλεσμένους σας.

Βάλτε προτεραιότητες

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθοι τα οποία κάνουν η νύφη και ο γαμπρός στην προετοιμασία του γάμου είναι η λίστα με τις προτεραιότητες. Για να είστε in budget βάλτε σε σειρά τα έξοδα σου. Συμβουλή μας σαν planners είναι να προσπαθείτε πάντα να είστε μέσα στον προϋπολογισμό σας και να μην παρεκτραπείτε από πράγματα που στην τελική δεν θα χρησιμεύσουν.

Πρόβα νυφικού

Ετοιμάστε μια λίστα με όλους τους οίκους νυφικών που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Μην κολλήσειτεσε ένα στυλ νυφικού. Δοκιμάστε περισσότερα όσο κουραστικό και να είναι, για να έχετε μια πιο καλή εικόνα ποιά νυφικά σας πηγαίνουν. Ποτέ δεν ξέρετε ποιό στυλ θα βρείτε να σας πηγαίνει.

Μήνας του Μέλιτος

Το πρώτο σας ταξίδι σαν παντρεμένο ζευγάρι! Δεν θα θέλατε να είστε κουρασμένοι. Ο μήνας του μέλιτος δεν είναι τόσο εύκολος όσο φαίνεται! Καλύτερα μην επιλέξετε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας την επομένη του γάμου σας και δώστε χρόνο να ξεκινήσετε το γαμήλιο ταξίδι σας εντός των επόμενων ημερών. Γεμίστε τις μπαταρίες σας και περάστε χρόνο με τα στενά μέλη της οικογένειάς σας. Την επομένη του γάμου πηγαίντε για brunch ή dinner και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ετοιμαστείτε κατάλληλα για το ταξίδι.
Tip: Αν επιλέξετε ένα υπερατλαντικό ταξίδι προετοιμασθείτε για το jet lag!

Τα λάθοι των Bachelor/Bachelorette

Όπως κι αν επιλέξετε να διασκεδάσετε το Bachelor/Bachelorette καλύτερα να μην είναι το βράδυ πριν το γάμο. Συνήθως τα bachelor και τα bachelorette πάρτυ είναι γνωστά για την υπερκατανάλωση σε αλκοόλ και για την διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να νιώθετε αδυναμία. Οργανώστε το bachelor πάρτυ σας μια εβδομάδα πριν το γάμο για να έχετε περιθώρια ανάρρωσης.

Συντονισμός & Οργάνωση

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες την ημέρα του γάμου που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να φροντίσετε. Ένας συντονιστής γάμου θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα για να φροντίσει όλες τις μικρές λεπτομέρειες που δεν θα θέλετε να έχετε κατά νου την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή σου.

Περιποιήσεις ομορφιάς

Πολλές μέλλουσες νύφες περιμένουν τις ημέρες πριν το γάμο για να κάνουν τις απαραίτητες περιποιήσεις. Μην βάλετε όλα τα ραντεβού για spa και περιποιήσεις ομορφιάς την τελευταία εβδομάδα. Ξεκινήστε τις θεραπείες προσώπου και σώματος λίγους μήνες πριν ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρεαλιστικές Προσδοκίες

Μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας στην προετοιμασία του γάμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και οι γραμματείς. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν αρκετά θα είναι δίπλα σας στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας και μπορούν να σας προσφέρουν βοήθεια με την οργάνωση.

 

Πηγή: ilovestyle.com

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.